Kändis…

Jag ska vara i tidningen. Jag har inte haft min blogg i tre veckor än, men i fredags fick jag göra min första intervju som ”bloggare” och i morgon kommer artikeln ut i en lokal tidning i min stad. Det känns jättespännande, skoj och samtidigt skrämmande och helt crazy. Tänk att ni är intresserade av min berättelse, MIN berättelse. Tack för att ni läser, tack för att ni delar. Tack för alla fina kommentarer, mejl och meddelanden.

Dela inläggetShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 thoughts on “Kändis…

 1. Som jag sa idag, tack för att du delar med dej <3 och du har verkligen gåvan att skriva så du når och griper tag!
  Stor kram till dej Sara <3

 2. Det du skriver är viktigt! Vi är nog många som känner igen oss i ditt sätt att beskriva de stora, läskiga, överväldigande känslorna… Som “indirekt drabbad” av liknande tragedi förstår jag så ofta vad du beskriver. Skriv en bok är du snäll! Klart du ska vara i tidningen

 3. Din berättelse behövs! Du skriver fantastiskt bra!
  Jag förlorade min bästa vän i suicid för exakt fyra veckorna sedan. Efter många försök tog det alltså slut på valborgsmässoafton. Jag har gått igenom hennes kläder, burit hennes kista och sitter nu på en grekisk ö och undrar hur jag på bästa sätt ska bevara mina minnen av henne. Ett sätt är att blogga, precis som du gör. http://www.syltis.se

 4. Starka fantastiska du! Många tårar rullar under läsning, men också känslor av mänsklighet, människans styrka och det otroliga i att resa sig och fortsätta framåt. Du inspirerar! De varmaste av kramar till dig!

 5. Säger det igen. Tack för din fina och ärliga blogg. Din berättelse kommer att hjälpa och hjälper många. Tack för att du delar med dig!
  Så roligt med ett reportage!
  Ha en fin dag!
  Kram Jossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *