Gott Nytt År!

Sara

Nyårsafton. Dags att summera och reflektera. Blicka tillbaka på året som gått.

Om man hinner vill säga. Mellan potatisskalning, hummerklyvning och gästbäddning. Men jag gör ett försök.

2011 blev åt helvete.

2012 absolut värst.

2013 var lite bättre än 2011 och 2012 tillsammans.

2014 var lite bättre än 2013.

2015 blev för mig året när allt förändrades. Året när jag kunde stå på egna ben igen, året när jag klarade av att gå framåt för egen maskin. Året när jag såg att även mina ögon kunde le igen.

Det var det här året som jag åkte iväg till New York med en kär vän. Egentid utan barn för första gången.

Det var det här året som jag vågade släppa in nya fantastiska människor i mitt liv, med oerhört värdefull vänskap på köpet.

Det var det här året som det började lossna för min blogg och min berättelse, med flertalet gjorda och inbokade intervjuer för både magasin med blankt papper och tv.

Det var det här året som jag blev frisk nog att kunna börja jobba ”på riktigt” igen. OCH känna att det är fantastiskt kul.

Känner mig så hjärtinnerligt tacksam. Och Glad.

Vet att jag sagt det förr, men vill än en gång säga tack till alla er som på ett eller annat sätt funnits där för mig under den här jävulsresan, ni som bara gett och gett när jag inte förmått att ge något tillbaka! Jag kommer säkerligen att behöva er framöver också, men nu kan ni få behöva mig lite med.

Avslutar med ett citat jag fick skickat till mig idag från en vän: May the best of your past be the worst of your future.

Gott Nytt 2016.

Dela inläggetShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Gott Nytt År!

  1. Hej Sara!
    Har just kollat på Go´kväll via svtplay då ja inte hade möjlighet att kolla direkt. Så var bara tvungen att ögna igenom din blogg. Värmer att läsa att de så småningom kommer en ljusning… Min lillebror valde å gå vidare 29 maj 2014 känns som igår men insåg häromdagen att det redan snart har gått två år…. men vart har de två åren försvunnit??!! Håller med dej att vi alla bör lära oss att visa mer omtanke för varandra och våga fråga och framförallt våga stanna kvar och lyssna. Många gånger kan det betyda så mkt bara att någon lyssnar. Fattar inte varför de e mer tabu att prata om den psykiska hälsan än den fysiska! Många har lättare att diskutera en förskylning eller ett brutet ben framför vårat inre och vår själ…. Tack för att du delar med dig! Må så gott och var rädd om dej.. Kram Mia

  2. Hej Sara,

    Tack för att du delar med dig. Överlycklig att jag hittat till din blogg. Här tänker jag mig att jag ska kunna hitta svar, kanske få lite tips och tillslut kunna slippa skulden? Det har gått 3 månader nu och det kommer och går. Sorgen. Jag förstår att du säkert har många som gärna vill ha kontakt, men det skulle glädja mig om du ville ge mig en stund och kanske ge mig några personliga råd hur jag kan komma vidare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *