Då ska jag göra det

Aldrig hade jag kunnat ana.

Den respons jag fått efter jag deltog i Gokväll på SVT tidigare i veckan har varit helt överväldigande. Jag är fortfarande lite chockad faktiskt. Tusen, tusen tack för all feedback jag fått! Så många fina kommentarer, meddelanden och mejl. Så många som rört mig till tårar.

Jag känner mig än mer stärkt i min övertygelse att det jag gör är viktigt.
Vi måste prata om suicid.
Vi måste låta sorgen ta plats.

Är det så att jag kan vara en röst för oss som blir kvar efter att en nära anhörig tagit sitt liv, att jag genom att berätta min historia kan förmedla och på något sätt göra begripligt det vi går igenom. Då ska jag göra det.

Då vill jag göra det.

För Tobias. Han ska inte ha dött förgäves.

Dela inläggetShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Då ska jag göra det

 1. Det ska du käraste Sara. Jag vet att din medverkan gjorde skillnad. Du gör skillnad. Tillsammans kan vi förändra attityder och förhindra dessa psykologiska olycksfall.
  Kärlek och respekt ❤️

 2. Ooo jag såg programmet utan att ha någon aning om att det var en bloggvän som var med. Så modigt och vilket gå där är i dig. Jag är säker på att med din styrka kan din röst verkligen göra skillnad. För hur många år sedan hände detta fruktansvärda? Det kanske kom fram i programmet men jag minns inte.
  Själv skrev jag en bok om min resa från att mannen dog av hjärtinfarkt till att jag fann ett nytt bra liv, med avsikt att kanske göra nytta, stötta, hjälpa andra framåt. Livet finns trots allt där och väntar runt hörnet.
  http://www.steeperz.com/feed/da-livet-forsvann-fru-persson-blev-froken-anka/las-ett-utdrag-ut-boken/
  En sång jag ofta lyssnade på var “Jag har himlen runt hörnet”, med Lisa Nilsson
  https://www.youtube.com/watch?v=cYp4Mz2kEhc

  Många kramar till dig

  • Tack! <3
   Lisa Nilsson är helt fantastisk. Har inte haft henne med så mycket på min resa, men jag gillar henne mycket, mycket.
   Det var i Augusti 2011 som min man dog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *