Kasta sten

IMG_8898

För ett år sedan stod jag här och kastade stenar ut i havet. Stenar som var och en symboliserade ”vikt” som jag där och då insåg att jag behövde göra mig av med för att kunna gå vidare, ta nästa steg. Var och en av stenarna fick stå för en känsla, ett minne, ett ord eller en person som adderade destruktivitet eller negativ energi till mitt liv.

Hårt? Javisst. Det kan tyckas hårt. Och svårt. Men såhär är det. Livet är för kort. Alldeles för kort. Och ibland måste man helt enkelt våga släppa taget, känna efter, för sin egen skull.

JAG måste. För MIN skull.

I dag står jag här igen. På den här vackra platsen. Starkare.

Där ute någonstans ligger de. Jag tänker inte hämta tillbaka dem.

Dela inläggetShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 thoughts on “Kasta sten

  1. Livet är verkligen för kort. Jag har bekanta som gått bort i cancer alldeles för tidigt och jag känner att jag måste ta tillvara på livet, att jag har tur som fortfarande har det i behåll.
    Tack för dina tankar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *